Hestesommer

Heihei. Sitter hjemme og slapper av så tenkte jeg kunne skrive noe. Er bittelitt trist siden Sigma måtte reise i dag. Hun er en rideskolehest som har bodd hos meg i sommer. Hun var veldig morsom å ri, og hun var så snill og grei hele tiden. Litt sær, men sånn blir jo alle når de blir gamle. Hun er 26 år gammel så hun er en godt voksen dame. I tillegg til henne har jeg også hatt Anton her litt av og på i sommer, og Hedda har hatt Gerifaks her. Så hvis man inkluderer miniene har hmvi hatt fem hester her i sommer på det meste. Det har vært skikkelig deilig. Feks når jeg har sluttet på jobb kl 20 så har det vært så fint å ha hester hjemme og bare ri ut på en kveldstur. Tror jeg kommer til å savne det. Nå er det bare Gerifaks og minine igjen her. Gerifaks reiser imorgen. Jeg skal hjelpe til med å ri han tilbake til beitet sitt siden Hedda har operert øret. Jeg gleder meg egentlig litt til det. Får håpe han er på godt humør. Og at han ikke biter av meg armen. Husker ikke om jeg har nevnt det her før, men han fikk et ganske godt tak her for en stund tilbake. Armen henger enda på da, men han er likevel ikke helt tilgitt.

Tenkte å dele noen hestebilder fra i sommer også. Er veldig koselig å se tilbake på. Får håpe det blir en like hestefylt sommer til neste år.

Anton og Gerifaks som løper rundt og undersøker tomta.
You scratch my back, I scratch yours.
Tur med Anton.
Anton som hviler litt.
Viktig med en god rull også.
Tur hvor jeg red Gerifaks og Sarah red Sigma.
På tur med Anton, Sigma som leiehest og Hedda på Gerifaks.
På tur med Anton, og Hedda på Gerifaks.
På tur med Sigma, Hedda på Gerifaks og Benedicte på Kiro.
I dag når jeg leverte Sigma

Hade Sigma! Så sees vi igjen neste uke når rideskolen starter igjen.

– Lina Mathilde