Vet ikke hva jeg skal kalle dette innlegget for det ble så rotete

Jeg skulle egentlig på fest i dag, men så fristet det ikke likevel. Det er jo tross alt mandag i dag. I stedet har jeg jobbet med skolearbeid. Jeg syns det er litt vanskelig å følge med på den digitale undervisningen, men samtidig foretrekker jeg det over å måtte dra til universitetet så jeg skal ikke klage. Det er ganske mange fremmedord i år. Det ene faget vårt heter blant annet Aktueringsmaskiner tror jeg, og jeg har fortsatt ikke skjønt hva det i det hele tatt er for noe haha. Men det er vel bare å fortsette å følge med, så kommer det vel etter hvert.

Dette er fagene vi har i år

I morgen skal jeg i stallen og passe Anton igjen. Jeg gleder meg alltid til det. Blir spennende om Benedicte også skal bort, for det er mye gøyere å ri sammen med henne. Hun skulle på den festen i dag så vi får vel se hvordan formen er. Men så vidt jeg har skjønt takler Benedicte bedre alkohol enn meg hahah. Jeg er helt død dagen etter når jeg drikker. Før jeg fylte 20 hadde jeg det aldri sånn. De litt eldre pleide alltid å si «vent til du kommer i 20-årene så blir du også fyllesyk», men jeg trodde ikke på det. Så feil kan man ta. Anyways, Anton ja. Jeg håper vi kan ta en litt ordentlig tur i morgen igjen, for det har vi ikke gjort på en stund. Anton ble sparket av Tellef ute på beite for et par uker siden, og er fortsatt ikke helt i form. Han har vært både hoven og varm, men jeg tror det begynner å bli bedre. Jeg håper hvert fall det. Det er så trist når dyr skader seg for de er så flinke til å kamuflere det. Spesielt hester er jo byttedyr så de kan ikke vise noen svakhet. Men jeg skulle ønske de kunne si ifra når de har det vondt.

Fine Anton med lilla lue 💜

Det blir en litt rotete tekst det her, men jeg kjeder meg og følte bare for å skrive et eller annet. Har ikke hatt så mye å gjøre etter at jeg ble ferdig med leksene. Frister av en eller annen grunn ikke å se på noe heller. Har nesten blitt litt lei av filmer og serier i det siste. Ikke permanent da. Er bare deilig med en dag uten. Det er Bella og enig i for i stedet for å se på TV har hun fått ekstra mye kos. Hun ligger nå ved siden av meg i senga. Vi tok ganske mange morsomme bilder i sta haha. Jeg hadde allerede sminket meg til festen i dag da jeg plutselig ombestemte meg angående å dra, så da fikk jeg jo like gjerne ta i bruk sminken. Så da ble det mini photoshoot.

Nå er klokken 21:44 og jeg vurderer å legge meg snart. Først må jeg bare sjekke canvas og forsikre meg om at det ikke er noe fysisk undervisning i morgen. Jeg tror alt skulle være digitalt de første 2 ukene da. Jeg kan egentlig sjekke nå med en gang.

Sånn okay alt i morgen er digitalt. Hvis jeg har skjønt det rett er det ikke live en gang. Jeg tror bare det er videoer, så da kan jeg se de når som helst. Jeg tenker uansett å stå opp litt tidlig da slik at jeg får mest mulig ut av dagen. Og så må jeg tvinge meg selv til å lage en god middag i morgen. I dag har jeg bare vært slapp og lat så orket ikke lage mat, som igjen gjorde meg enda slappere og latere. Det som er litt kjipt er at når jeg går lenge uten å spise så vender kroppen seg liksom til det og jeg miste sultfølelsen. I dag har jeg bare spist en kjeks og drukket en proteinshake og likevel er jeg nesten ikke sulten. Det er ikke bra. Vet ikke om jeg orker å styre med noe mat mer nå, men i morgen skal jeg definitivt lage meg noe ordentlig noe. Eller.. Når jeg tenker meg om så hører jeg faktisk hvor dum jeg høres ut nå, så jeg skal ta og lage meg en god kveldsmat nå før jeg legger meg. Se, bra jeg skriver her slik at jeg kunne innse det haha.

Tittei

Nå ble denne teksten hvert fall lang og tullete så kanskje jeg burde avslutte. Hadde egentlig noe mer å skrive tror jeg, men får spare det til i morgen haha. Jeg husker faktisk ikke hva det var uansett.

God natt!

Eller god morgen, dag eller aften. Kommer an på når du leser.

Lina-Mathilde