Nytt skoleår

Heihei! Da var et nytt år på universitetet i gang. Nå er det andre året av Mekatronikk jeg begynner på. Jeg tror det skal gå ganske greit dette semesteret siden vi endelig har litt mindre matte, og mange av de andre fagene så interessante ut. Det er også deilig å slippe fysikken. Jeg gruer meg derimot til å bygge videre på mekanikk, for det var bare så vidt jeg sto i fjor. Men hvis jeg legger opp en god studiestrategi tidlig allerede, så tror jeg det skal gå bra.

Annet har det ikke skjedd så mye spennende i det siste. Jeg søkte litt forskjellige sommerjobber, men hørte ikke tilbake fra noen av dem. Heldigvis var ikke det noe problem siden jeg har greit med sparepenger og har et ganske nøye budsjett. Mest hadde jeg lyst på en jobb for å ha noe å gjøre egentlig. Men det viste seg at jeg hadde mer enn nok på tallerkenen i sommer. Jeg har vært masse med kjæresten, vært mye i stallen, stelt med minihestene hjemme, gått masse turer med Bella, hatt besøk av familie fra Tyskland og utrolig nok faktisk jobbet litt med skolearbeid. Så sommeren har vært mer enn nok innholdsrik. Likevel ser jeg frem til å komme tilbake til vanlige rutiner. Timeplanen passer heldigvis fint med ridningen min tirsdag og torsdag, og utover det har jeg forhåpentligvis tid til å slappe litt av.

Anton i sin fine nye lilla outfit 💜

I dag tenkte jeg å bare ta det rolig, og kanskje ta en tur til Tobias senere for å se film og spise pizza. Imorgen skal vi til meg og filme ridefilm av Hedda og Gerifaks. Tobias har allerede laget en av meg og en av oss begge, så nå skal han lage en av bare Hedda. Gerifaks ser så flott ut nå så det kommer nok til å bli veldig bra. Jeg gleder meg.

Her er filmen Tobias laget av Anton og meg

Sånn nå var det ikke så mye mer å fortelle. Jeg sitter nå i senga med Bella ved siden av meg. Hun koser seg med å sitte i vinduskarmen og se ut av vinduet. Jeg tror det er billøp på veien utenfor for det bråker veldig fra motorer. Jeg vurderte egentlig å ta en tur bort og kikke, men vet ikke om jeg rekker det.

Bella nyter utsikten

Okay hade!

Lina Mathilde