Studiestart

Da var det på’an igjen med universitet. I fjor gikk det jo ikke så bra og jeg endte opp med å gi opp til slutt. Likevel synes jeg ikke året var bortkastet fordi jeg lærte mye som kommer til å hjelpe meg gjennom dette nye året, og det synes jeg er viktig å fokusere på. Studiestart har vært veldig gøy i år! Siden jeg går «førsteklasse» om igjen fikk jeg i år også utdelt faddere og en faddergruppe. De var veldig hyggelige alle sammen, og jeg kom godt overens med dem. Jeg endte likevel opp med å henge mest med en fremmed faddergruppe som jeg ble invitert til av Karl og kompisen hans. Heldigvis var det mange fra klassen min i denne gruppen også slik at jeg fikk mulighet til å bli kjent med folk.

Når det gjelder fagene så går det faktisk skikkelig bra i år. Matten er så lett at jeg orker ikke følge med i timene en gang. Jeg bare jobber gjennom oppgavene og kommer meg videre. Og jeg vet jo av erfaring at det er bedre å ligge foran enn å ligge bak. Så snart man havner bak klassen så er det mye arbeid å jobbe seg opp igjen. Fysikken er litt mer utfordrende, men likevel mye enklere enn i fjor. I år forstår jeg faktisk hva foreleseren snakker om. Jeg må nok jobbe litt mer med fysikken, men heldigvis har jeg masse tid til det siden matten går så greit!

Det var egentlig alt jeg hadde lyst å fortelle. Jeg skal prøve å holde bloggen litt oppdatert angående skolen fordi jeg føler det gir meg litt ekstra motivasjon til å klare fagene. Også er det koselig for meg å lese om senere når/hvis jeg faktisk får det til.

-Lina Mathilde