Chihuahua photoshoot

Anton’s Instagram har vokst mye den siste uka og jeg tenkte derfor det var på tide med en ny photoshoot. I dag gikk turen til Roresanden hvor vi tok bilder sammen med Cleo. Begge fikk prøve flere forskjellige antrekk, poseringer og bakgrunner. Det var veldig gøy, og jeg må si jeg ble ganske fornøyd med resultatet. Jeg kommer til å poste bildene av Anton på Instagrammen hans i løpet av de neste dagene, men for de av dere som leser her, vil dere få sett dem først, for jeg tenkte å legge ut alle her.

Cleo med sin grå genser
Anton med mørkegrønn boblejakke
Cleo med rosa boblejakke og morsomt ansiktsutrykk hehe
Anton fikk låne Cleo sin kosedress. Den var alt for liten for han, men det ser man heldigvis ikke på bildet
Cleo med rød Adidog genser
Cleo etter å ha fått tilbake kosedressen sin
Fin med hette på
Kjærestebilde <3
Pass på, Security er på plass!
Anton har pyntet seg litt ekstra
Koser seg på stranden
Cleo har også pyntet seg!
Godt med litt forfriskninger etter lang photoshoot!

Legg gjerne igjen en kommentar med hva dere syntes! Ha en fin dag videre, hilsen Anton, Cleo og meg <3

Lina Mathilde