Tyskland i morgen!

I morgen tidlig reiser jeg til Tyskland for en uke med Karl. Vi skal ha en overnatting i Danmark først slik at vi slipper å kjøre 8 timer på en dag. Jeg har ikke vært så mye i Danmark utenom for å handle drikke eller for å bare kjøre gjennom så dette blir gøy! Dagen etter reiser vi til Berlin hvor vi skal overnatte i 2 netter. Jeg har skrevet ned en liste over ting jeg har lyst å gjøre, men ellers skal vi nok bare improvisere. Jeg vil i hvert fall få med meg Brandenburg gate og museum øya. Jeg håper også på å ta en tur på yen og oppleve nattklubbene i Berlin. Men litt usikker på hvor lett det er å slippe inn der haha. Jeg har hørt mye rart.

Når vi er ferdige i Berlin skal vi til Hannover å besøke familien min. Det er skytterfest i byen, og jeg tenkte å være med på det for første gang. Jeg gleder meg veldig. Bare synd jeg ikke kan så mye tysk lengre, for sist gang jeg var i Tyskland fikk jeg inntrykk av at ikke så mange der borte snakker engelsk. Men det skal nok gå fint.

Vi reiser hjem på mandag mest sannsynlig, men jeg har flex billetter til ferga, så hvis vi føler for å bli lengre så gjør vi det 🙂

Lina Mathilde