Dag 1: Vejle, Danmark

Vi dro hjemmefra kl 6 i dag tidlig. Fergen gikk kl 8 og vi ville ha god tid. Det endte opp med å være bra at vi planla litt ekstra tid for vi kom oss ikke av gårde før halv 7. Fergeturen var veldig kjedelig som vanlig. Jeg hadde med nettbrett, så vi satt og så en episode av Breaking Bad. Jeg prøvde også å sove litt, men jeg ble alt for paranoid av å tenke på at noen kunne stjele tingene mine mens jeg sov.

Her ser man reisen vår. Første stoppet et Kristiansand, neste er Hirtshals, etter det fylte vi drivstoff og kjøpte litt drikke på et eller annet sted, og siste stopp er Veije, hvor vi overnattet.

Da ferga ankom Hirtshals var vi raske med å komme oss av gårde. Jeg ville til hotellet så fort som mulig, og helst unngå noen pauser. Det ble derimot likevel en liten pause da vi stoppet for å fylle diesel. Jeg holdt i tillegg på å sovne bak rattet, så det endte med at Karl tok over herfra.

Fremme i Danmark begynte det å plask regne med en gang vi stoppet utenfor hotellet. Jeg slet litt med å finne inngangen, og da jeg endelig kom meg inn var jeg allerede klissvåt. Heldigvis fikk vi sjekket inn raskt, og jeg fikk dusjet og tatt på meg noen nye klær. Innen jeg var ferdig med å stelle meg var himmelen knallblå og sola skinte alt for varmt over byen.

Jeg tror kanskje vi hadde et av de fineste rommene på hotellet. Det lå i øverste etasje, helt i enden av gangen og var et hjørne rom. Vi hadde utsikt over hele byen herfra. Rommet var også ekstra stort og utstyrt med blant annet en liten sofakrok.

Jeg hadde håpet på at vi skulle få oppleve så mye som mulig av Danmark den korte dagen vi skulle være der, men både Karl og meg var sliten etter mange timer i bil, og det endte egentlig bare opp med at vi brukte dagen på å slappe av i sola og inne på hotellet. Vi rakk derimot å stikke innom en veldig koselig Tapas restaurant.

Jeg har drukket Pina Colada fra flaske før, men aldri fått det blandet som en drink før. Det var sykt godt!

Vi fikk forresten filmet mye på turen, og jeg tenkte å klippe sammen en liten minnesvideo når jeg får tid. Den kommer nok ganske sikkert også til å bli postet her på siden hvis den blir bra. Hvis Tyskland turen vår er noe interessant å følge med på så kommer jeg til å poste fra den hver dag fremover <3

En liten pause på vei hjem fra restauranten

En liten pause på vei hjem fra restauranten

Ha en fin dag videre!

Lina Mathilde