Tur og burger

I dag var jeg og Karl en tur oppe på Binabben med Bella og Lykke. Vi stekte noen hamburgere før vi gikk hjemmefra og spiste dem som niste når vi kom til toppen. Jeg går ikke så mye tur for tiden, så det var deilig å få bevegd seg litt.

Stakkar Karl, må alltid være med på selfiene mine.

Etter å ha spist ferdig gikk vi ned til Kjellviga, en strand som ligger rett nedenfor. Der slappet vi egentlig bare av mens hundene lekte. Bella liker veldig godt å bade, så hun plasket rundt i vannet, mens Lykke løp rundt i gresset og koste seg.

Var rask til å finne meg sitteplass.
Haha aww Lykke som løper under broa.
En sliten Lykke som slapper av på fanget.

Da vi var ferdige på stranda måtte vi rett til Arendal for å hente en av av hundene som Hedda, søstera mi hadde kidnappet. Han hadde visst vært rampete så vi måtte komme å hente han hjem igjen. I tillegg går han med en sånn hundebleie som skal hindre at han tisser inne. Den hadde han tisset full, så det luktet godt i bilen hele veien hjem 🙂

Lina Mathilde