Kondolerer til skoleåret 2018-2019

Som jeg skrev her for noen måneder siden så sliter jeg litt med studiet mitt. Da jeg startet opp i august var jeg positiv og trodde at ting skulle gå bra. Jeg kom meg jo tross alt gjennom videregående, noe jeg aldri hadde trodd. Nå begynner jeg å bekymre meg for universitetet. Planene mine utbroderte seg ikke slik som jeg antok. Jeg hadde en ny strategi i år som gikk ut på at jeg skulle være positiv. Jeg hadde lyst til å tenke at jeg kunne klare det. Dessverre er det ikke så lett å klare noe som helst når man sitter i en liten boble og forventer at alt skal gå bra til slutt, men ikke faktisk gjør noen innsats selv. Det var det som skjedde i år. Jeg satt hjemme på rommet og tenkte «dette skal jeg klare», mens jeg sakte feilet første året mitt på universitetet.

Det høres ut som en selvfølge når jeg tenker over det i ettertid, men ja, man er visst nødt til å kombinere positivitet med litt faktisk arbeid. Så det er min nye plan til neste år haha. Dette året er dessverre over. Jeg strøk både matte og fysikk. Men det positive nå er jo at jeg allerede har bøkene, og jeg har en viss oversikt over pensum, så jeg kan jo faktisk bruke hele sommeren på å øve frem til høsten. Det er i hvert fall planen.

Lina Mathilde