Jobb er skummelt

Jeg har så lyst på en jobb fordi hverdagen min er så kjedelig og jeg føler at jeg trenger noe å holde på med. Jeg syns også det virker veldig spennende å være en del av et større team. Jeg er ganske interessert i elektronikk så min drøm som første jobb hadde vært å jobbe i enten Elkjøp eller Power. Men hvordan får man seg egentlig en jobb? Jeg er 21 år og føler at jeg burde vite dette, men jeg har visst gått glipp av noe. Jeg tror egentlig ikke det er så vanskelig som det noen ganger høres ut inni hodet mitt. Jeg har jo skrevet CV og øvd meg litt på søknader. Jeg syns bare det høres utrolig skummelt ut å skulle forlate huset, dra ut i den store verden og faktisk ta initiativ. Jeg er redd for at jeg gjør noe feil eller at jeg ender opp med å bli skuffet hvis ingen ansetter meg. Jeg syns også det virker kjempe skummelt å skrive jobbsøknad. Hvordan gjør man egentlig det? Skriver man bare ned en lang skryteliste om seg selv? Hva kunne jeg i så fall skrive? Jeg er flink til å sminke meg, kjøre snøscooter og kose med hunden min. Lurer på om dette er relevant til noen stillinger?

Alvorlig talt. Jeg er nødt til å få gjort noe. Noe av grunnen til at jeg skriver dette innlegget er at jeg håper det skal hjelpe å motivere meg. Det er en slags tale til meg selv som jeg kan lese hver gang jeg er inne og sjekker min egen blogg haha. Nei, forhåpentligvis slipper jeg å lese den så alt for mange ganger. Ønsk meg lykke til ?

Lina Mathilde