Hvil i fred Fredrik

Nå begynner endelig akvariet mitt å se ut som et akvarium. Jeg har totalt 20 fisk nå og 3 forskjellige planter. Det ser seriøst kjempepent ut! Det føles ut som jeg er en gud for min egen lille verden. Jeg bestemmer når de får mat, når lyset skal slås av og på, hvilke vannverdier de skal ha også videre. Men i går var jeg visst en dårlig gud, fordi en av de stakkars fiskene døde. Jeg hadde nemlig 21 fisker totalt da jeg kom hjem fra dyrebutikken på onsdag. Jeg gruet meg mye til først natten fordi jeg vet at det er mye som kan gå galt når fisk skal flyttes til et nytt hjem. Likevel så alt bra ut neste morgen da jeg våknet. Men plutselig, bare dager senere begynte coryen min Fredrik å sjangle i akvariet. Han svømte dårlig og besvimte flere ganger. Yoda, en av de andre fiskene begynte å erte på ham, så jeg tok ham ut og plasserte han for seg selv i et litermål fra kjøkkenet. Dessverre tok det bare en liten time før han måtte bøte med livet.

Jeg ble ganske lei meg når jeg fortalte om ulykken til mamma, så hun muntret meg opp ved å lage en liten kiste til Fredrik hehe. Den består av en fyrstikkeske og en serviett. Jeg syns den var skikkelig søt egentlig!

Resten av fiskene ser heldigvis ut til å stortrives. De svømmer rundt og leker hele tiden. Spesielt de gamle coryene mine som jeg hadde fra før. Jeg kan gjerne lage en liten oversikt over fiskene mine her siden jeg sliter litt med å holde oversikt selv.

Kort fortalt så har alle fiskene jeg ikke kan se forskjell på det samme navnet. Jeg har 4 kampfisk som heter Zeus, Daenerys, Missandei, og Arielle, 3 cory hvor to heter Karl og en heter Fredrik (ikke den som døde), 10 tetra som alle heter Sushi og til slutt 3 siamesere som heter Yoda.

Dette er Zeus, han er den eneste hann kampfisken min blant 3 andre jenter.
Dette er en av hunn kampfiskene. Hun heter Arielle.
Missandei er ikke så glad i å bli tatt bilder av, men her ser du henne.
Og til slutt min favoritt blant kampfiskene, Daenerys.
Karl og adoptivsønnen Fredrik som ligger og slapper av. Disse to er av typen Corydoras Sterbai.
Han her heter Yoda og er én av tre Siamesiske Algeetere.

Skulle gjerne tatt et bilde av hele akvariet, men det får vente til jeg har kjøpt en bakgrunn til det. Akkurat nå står det en haug med alkohol bak, og det gjør seg ikke så veldig pent på bilder.

Huff klokken er 6 på morgenen og jeg har enda ikke sovet. God natt! Zzzz.

Lina Mathilde