Hest er best

De siste dagene har vært alt for slappe. Jeg kjenner at jeg bare har fullstendig mangel på energi, og det frister ikke en gang å stå opp av senga. Jeg har bare ligget og slappet av egentlig. En av tingene som motiverer meg derimot er å vite at jeg skal passe verdens søteste hest Anton på mandag. Jeg har drevet litt med hest det siste halvåret og synes faktisk det er utrolig gøy, og jeg kjenner at det hjelper meg psykisk også på grunn av mestringsfølelsen det gir meg. For øyeblikket passer jeg Anton hver torsdag, men også andre dager hvis eieren skulle trenge det. Jeg gleder meg hver uke til det, og skulle gjerne vært i stallen enda oftere! Forrige torsdag da jeg var i stallen snakket jeg med eieren til noen av de andre hestene der og fortalte at jeg elsker å jobbe i stallen, og at jeg har mye tid til overs. Da svarte hun med at det var supert å høre fordi hun kunne trengt en ekstra person å kontakte når hun trenger hjelp. Jeg ble superfornøyd når jeg hørte dette og nå håper jeg på enda flere dager i stallen!

Ute på tur med Benedicte på Ugratha og Hedda på Gerifaks. Vi alle er hestepassere i stallen.

Jeg håper at jeg en dag når jeg har hus og jobb, kan kjøpe meg min egen hest. Der virker utrolig kult! Men for nå passer det meg veldig fint å se til andres hester. Jeg har jo noen år igjen med studier, pluss at jeg har jo null inntekt haha.

Lina Mathilde