Gamle bloggen

Hei! I tilfelle dere ikke la merke til det på egenhånd så har jeg overført hele den gamle bloggen fra ctrlindel.blogg.no over hit til den nye. Grunnen til det er at blogg.no skal legges ned 9. april, og nesten alle bloggene vil bli slettet. Jeg oppdaget faktisk dette ved en tilfeldighet da jeg var inne der for å sjekke noe. Tenk om jeg ikke hadde lagt merke til det tidsnok! Jeg har jo innlegg der helt tilbake til 2012. Det hadde vært skikkelig leit å miste alle de minnene.

Jeg satt og jobbet ganske lenge med å sortere innleggene og få dem lagt inn hit. Jeg tror det var i alt 110 innlegg, så det tok noen timer. Men det var faktisk ganske underholdende å gå gjennom alt det gamle innholdet mitt. Jeg har skrevet så mye rart opp igjennom tidene at jeg satt meste parten av stunden mens jeg leste og tenkte «ånei, skal jeg virkelig publisere dette? kanskje det er like greit at det blir slettet». Men til slutt valgte jeg å redde alt unntatt to små «ber om lesere» innlegg.

Jeg har prøvd å beholde alt så originalt som mulig, men jeg har rettet på noen få skrivefeil og lignende.

Link til de gamle innleggene finner du HER eller i menyen øverst på bloggen.

Lina Mathilde