Søndag

Jeg våknet brått i dag av at min venninne ringte meg. Det passet egentlig fint siden jeg var midt i en dårlig drøm. Hun ville komme på besøk for å lage seg noe frokost. Det var ganske koselig egentlig fordi det blir litt kjedelig å bo alene noen ganger. Jeg setter nesten alltid pris på besøk. Akkurat nå har jeg ikke TV heller så jeg sitter for det meste og ser på youtube videoer på nettbrettet. Jeg solgte TV-en min nå på fredag fordi jeg trodde jeg skulle få den nye innen det, men det tok visst litt lengre tid enn planlagt. Jeg oppgraderer fra 50″ til 65″. Det er litt skummelt siden jeg er redd for at det skal bli for stort i forhold til avstand fra sofa til TV. Jeg er også litt bekymret for at den ikke får plass mellom veggen og hjørnet. Burde kanskje ha målt først? Haha.

Akkurat nå sitter jeg hos min mor og spiser kinamat. Jeg måtte hit siden jeg skulle levere bilen hennes etter å ha lånt den i helgen, så det var hyggelig å bli invitert på middag i samme slengen. Jeg har også hatt litt hjemlengsel de siste dagene, så det passet bra.

Jeg har akkurat vært ute i hagen og tatt noen bilder av valpene. Det gikk så som så.

Lykke som prøver å stikke av mens jeg tar bilder av henne
Blant de siste blomstene som fortsatt står igjen i hagen nå før vinteren kommer
Helt umulig å ta bilder av disse to. Her gjelder det å være rask med kameraknappen

Noe plan for resten av dagen har jeg ikke enda. Jeg tenker egentlig bare å slappe av. Både fredagen og lørdagen var ganske innholdsrike, så det kan være greit med en hviledag.

Lina Mathilde