Høstshoot

Etter en nokså stressende uke på skolen var det deilig med helg. Jeg har akkurat hatt høstferie, men jeg føler ikke akkurat at det hjalp så mye på energinivået. Men nok energi til å komme meg ut å få tatt noen bilder hadde jeg i vært fall i dag.

Jeg ble kjørt av min søster til en lokal skog og utsiktspunkt i nærheten. Jeg hadde en ganske konkret idé av hva jeg ville ta bilde av, men som vanlig ble det jo ikke helt sånn.

Trærne her i området har så mange gøye former på kvistene, så jeg trengte ikke lete lenge for å finne et fint motiv. Det regnet litt og linsen ble hele tiden våt, noe som gjorde det litt vanskelig å få klare bilder.
Jeg gikk opp i et utsiktstårn hvor man vanligvis kan se utover hele byen min, men den forsvant visst i tåka.
Hva gjør man når naturen ikke har å by på det motivet du ønsker? Du improviserer. Jeg gikk rundt i skogen og fant forskjellige blader og sopp, og samlet dem i en liten haug oppå et steingjerde. Jeg stilte opp soppene slik jeg ville ha dem og begynte å knipse.

Nå er jeg tilbake hjemme i sengen min. Jeg hører på Autumn Sounds lista til Spotify og drikker karamell kaffe. Ikke dårlig det?

EDIT; Bildene er tatt med Canon EOS 600D og redigert i Adobe Lightroom.

Mvh.

Lina Mathilde