Halloween + litt klaging

Nå har jeg vært syk i over 3 uker, og begynner å vurdere om det kanskje kunne vært lurt å ta en tur til legen. Jeg har derimot litt legeskrekk, og foretrekker vanligvis å vente til plagene går over av seg selv. Jeg er heller ikke så gald i medisiner, spesielt antibiotika da jeg ikke tåler det så godt. Men hva kan man vel gjøre?

Så i dag kom jeg meg i hvert fall endelig på skolen igjen. Dagen i dag var tortur, men jeg overlevde da. Har vært litt nedfor de siste par dagene så motivasjonen har heller ikke vært helt på topp. Heldigvis har vi ikke så mange prøver denne uken.

Her er forresten halloween looken min. Jeg tok det ikke så langt i år, siden jeg aldri klarer å holde sminka i orden en hel kveld uansett. Ja, jeg er litt perfeksjonist når det kommer til akkurat det. Jeg syns fortsatt looken var «innafor» da. ;I

Mvh.

Lina Mathilde