Første posten

Jeg må innrømme at det er litt skummelt å skrive den første posten her på den nye siden min. Jeg har jo skrevet mange innlegg på min forrige blogg, men dette føles liksom som en ny start. Blanke ark.

Jeg har sittet lenge og studert postene på den gamle bloggen for å finne ut om det er noe jeg gjorde bra eller dårlig, som jeg kanskje kan lære av. Det jeg oppdaget var at noen av postene var veldig lange og rotete skrevet. Jeg husker at jeg alltid prøvde å skrive så mye som mulig for at det skulle se ut som jeg la mer arbeid i postene. Det kommer jeg ikke til å gjøre denne gangen. Her skal jeg prøve å holde meg kort og presis, og heller skrive mange små innlegg ofte, enn ett stort et en gang i blant.

Jeg skal også prøve å blir flinkere til å legge ved bilder i postene, slik at de blir litt mer interessante å se igjennom.

Men nå tenker jeg at det kan være lurt å legge seg. Jeg må opp tidlig på skolen i morgen. Huff..

Godnatt.

Mvh.

Lina Mathilde