17 Mai 2016

Hei kjære lesere 🙂

Har det skjedd noe gøy i det siste da? Vel, det har jo vært 17. Mai siden jeg sist skrev noe. Det var en kjempe fin dag. Jeg gleder meg alltid hvert år masse til 17. Mai. Nesten mer enn julaften. Jeg synes det er veldig flott at vi har muligheten til å feire en så fantastisk dag!

Jeg brukte mesteparten av dagen med familien min. Jeg våknet i 13 tiden så jeg gikk jo så klart glipp av barnetoget.. Men jeg fikk i vært fall sett borgertoget klokken 17 da, noe som jeg foretrekker uansett. Da vi kom hjem laget vi middag sammen. Min mor, søster, kjæresten til søster og meg. Vi lagde grillspyd, potetsalat og tzatziki. Det er tradisjonell 17. Mai mat i vår familie.

Grillmaten. Nam!
Bunaden som min mor var så snill og sydde til meg for tre år siden til konfirmasjonen. Tusen takk!
Lille Anton fikk også sløyfe!

Vel, det var alt jeg hadde å fortelle. Beklager at innlegget kom litt seint, men du vet hva de sier: Bedre sent enn aldri. Eller hva? Gratulerer med dagen på etterskudd! <3

Lina Mathilde // Ctrlindel

26.05.2016 kl. 11:45