Back to school

Vel ja, i dag tok jeg meg faktisk en tur innom skolen. Det begynner å bli noen uker siden sist, så det var deilig å komme tilbake. Jeg har faktisk savnet stedet. Det blir ganske ensomt å sitte hjemme alene hele dagen. Jeg kommer sikkert til å savne spillene mine nå som som jeg starter igjen, men jaja. Utdanning først! 🙂

Jeg føler egentlig ikke at jeg har gått glipp av så alt for mye. Jeg er mest bekymret for fellesfagene (norsk, engelsk, samfunn osv.), siden de kommer jeg jo faktisk til å trenge. Mediefagene gidder jeg ikke å ta like seriøst siden jeg ikke har tenkt å bli journalist eller lignende uansett. Jeg er ikke lenger helt sikker på hva jeg skal bli fordi karakterene mine faller i grus, men altså jeg har alltid en plan B. Akkurat nå begynner jeg faktisk å vurdere militæret. Joa, jeg HATER fysisk aktivitet, og jeg misliker sterkt å bli sjefet over, men det blir jeg nok nødt til å lære meg når jeg skal ut i jobb uansett..

Så ja jeg skal prøve å holde bloggen aktiv selv om jeg går på skole 🙂

God kveld!

Lina Mathilde // Ctrlindel

03.11.2015 kl. 22:01