Tyskland

(Innlegget skulle egentlig vært publisert for en uke siden, men det skjedde noe galt.. idk)

Da er jeg endelig på vei hjem fra Tyskland! Akkurat nå sitter jeg på ferga over til Norge og kikker ut på havet mens jeg skriver dette innlegget. Dette har vært en kjempe fin tur, og jeg har mange gode minner å ta med meg hjem.

Jeg hadde egentlig planlagt å blogge på turen, men siden tydeligvis ingen har hørt om Wi-Fi på bygda i Tyskland, ble det ikke så enkelt. Jeg hadde internett hos kusina mi hvor vi bodde da, men det var ikke helt enkelt å få til å fungere.

Jeg tok noen bilder der borte da sånn at jeg kunne poste når tiden var inne.

Jeg fikk lurt mamma med på et selfie fra ferga på veien bort.

Turen til Danmark gikk egentlig ganske fort. Vi kom frem en halvtime tidligere enn planlagt.

Turen videre til Hannover gikk derimot ikke noe raskere enn vanlig. Åtte timer i bil.. Men vi kom oss nå frem til slutt til tross for all kø og veibygging underveis.

Bilde fra den meget koselige bilturen. yay.

Og så fikk vi forresten en ny hund på turen også! Anton har vi kalt ham. Han er en Chihuahua fra en eller annen oppdretter i sørtyskland. Ja, det betyr nye 7 timer i bil. Gøy.

Men han er en veldig fin hund til tross for at han ikke er helt sosialisert enda. Han er redd mennesker, og han tørr ikke å gå noe sted uten våres andre Chihuahua, Cleo. Også da vi var i Dinosaur parken i Münchehagen hang de sammen som søsken.

Dinosaurparken var faktisk veldig gøy. Det var jo selvfølgelig mer spennende da jeg var liten, men det vekker jo mange minner å gå der. Og så har de funnet en del nye dinosaurspor og knokler siden den gang, så det var jo litt interessant.

Jo, og så var det jo sånn blod måne i løpet av tiden jeg var der. Jeg fikk bare tatt bilder med mobilen, så de ble litt dårlig kvalitet dessverre. Men en av de siste dagen fikk jeg se en enda kulere sol som jeg ikke har sett før, det var egentlig mye mer spennende.

Sånn ser tydeligvis sola ut i tyskland… Nesten rosa haha.

Så ja det er vel for det meste alt jeg har gjort i Tyskland..

Det ble forresten lastet ned noen filmer der borte på turen, noe som tydeligvis ikke er lov, så nå har vi fått en regning på en del mange tusen også. Tyskere er er strenge.. Men ja jeg føler egentlig at ingen av oss har gjort noe galt, så kanskje vi slipper å betale. Jeg vet ikke helt.
Jeg tørr egentlig ikke å skrive så mye om det, så jeg kan heller nevne det igjen når saken er oppklart 🙂

Lina Mathilde

26.10.2015 kl. 12:30