«See that attitude right there? That is why I always got the extra cookie»

Dean Winchester får virkelig sagt det!

God aften folkens! Hatt en fin dag i dag? Jeg blir ikke overrasket om du sier nei, siden det tross alt er onsdag i dag.. But stay positive! Vi er jo tross alt over halvveis til helg nå 🙂

I dag er den 18. dagen av denne 30 dagers greia jeg driver med.
Supernatural er en av de seriene jeg har fulgt mest med på, sammen med Pretty Little Liars, Vampire Diaries og Teen Wolf. Jeg ser jo på mange andre serier også, men det er liksom alltid disse fire jeg alltid går tilbake til. SPN har jeg vel sett gjennom begynnelsen fra slutt to ganger nå. Husk at det faktisk er 10 sesonger av den driten der. omg. TVD har jeg sett fem ganger tror jeg, Teen Wolf har jeg sett gjennom 3 ganger, og PLL 4 ganger. Sorry at jeg bruker forkortelse men regner med du klarer å tenke deg frem til hvem som er hvem.

I det siste har jeg sett på litt diverse andre ting også, men jeg finner liksom aldri noe som jeg liker like godt som de fire over. Jaja, får vel fortsette å lete.

God natt <3

Lina Mathilde

09.09.2015 kl. 17:00