Quotes

Jeg skrev et innlegg for to år siden som handlet om mitt favoritt sitat, «anyway, life goes on», noe jeg fortsatt er helt enig i! Etter jeg skrev dette innlegget har jeg prøvd så godt jeg kunne å forholde meg til det. Fordi det er jo sant. Du har det kanskje ikke så bra for øyeblikket, men livet går videre, og sannsynligvis vil ting forbedre seg.

Mine favoritt sitater for øyeblikket er derimot;

«Dance like nobody’s watching,
Love like you’ll never be hurt,
Sing like there’s nobody listening,
And live like it’s heaven on earth»

William W. Purkey

«Do not take life too seriously. You will never get out of it alive»

Elbert Hubbard

«I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade… And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party»

Ron White

Og favoritten;

«Be who you are and say what you feel, because those who mind don’t matter, and those who matter don’t mind»

Bernard M. Baruch

Har du noen spesielle sitater eller ordtak som hjelper deg gjennom dagen? Skulle gjerne likt å høre dem 🙂

Lina Mathilde

02.09.2015 kl. 17:00