Planning the future

Jeg sitter ofte og grubler over hvordan min fremtid ser ut. Spesielt karrieremessig. Jeg har lenge vært helt sikker på at jeg skulle bli dyrlege, gifte meg rik og ha null barn, men i de siste to årene har planene endret seg drastisk. Jeg kommer til å flytte til USA når jeg er ferdig med både VGS og forkurs til ingeniør, og noe annet er ikke snakk om. Jeg har så klart vurdert NTNU, men USA er liksom en del av planene mine så jeg kan heller ha den skolen som en plan B. Når jeg kommer meg ut av Norge håper jeg å komme inn på Massachusetts Institute of Technology som førstevalg. Annet enn det høres Stanford, UCB og Harvard ut som gode skoler, men altså jeg vet ikke helt hvor realistisk det er å komme inn der. Alle disse skolene er jo drømmeskoler. Man må sikkert han en IQ på 170 for å komme inn.. Men er jo lov å håpe eller hva?

Jeg kommer til å søke på en haug med skoler for sikkerhetsskyld. Jeg skal også levere inn noen søknader til det amerikanske militæret etter å ha fått sånn permanent oppholdstillatelse. Det kan vel ikke være så vanskelig?

Når jeg er ferdig med universitet og har lært meg litt om hvordan militæret fungerer, skal jeg fortsette i retning av våpendesigner. Da snakker jeg ikke om sånne små «pew pew» våpen, men heller litt større og mer avanserte saker. Kanskje noe atom greier? Har ikke helt bestemt meg. Vil jo ikke gå alt for langt heller. Målet mitt er liksom ikke å ha logoen min på bomben som sprenger halve Russland, men heller noe som kan hjelpe med å skape fred.

Eksempler på hva jeg ikke skal gjøre, så slapp av. MEN hvis det på bildet over noen gang skjer, kan du være sikker på at navnet mitt skal stå inni bomben slik som på bildet! Men fortsatt chill. Jeg skal nok heller bygge noe i retning av pew pew vannpistoler eller no <3

Bekjemper krig med krig haha <3

Lina Mathilde // Ctrlindel

08.09.2015 kl. 17:00