Photoshoot

Som noen av dere vet så går jeg jo på Medier og Kommunikasjon på VGS, det vil si at fotografi så klart er en av mine interesser. I dag har jeg vært ute i skogen med min kjære søster og tatt en hel haug med bilder. Tror det ble ca 500 stk, men er ikke helt sikker. Jeg skulle gjerne tatt flere, men det ble så kaldt etter vært.

Her er resultatet

Tenker på livet
Røyker pinner yo
Aw så søt. Måtte jo ha noen gladbilder også
Cleo var og med så klart
En av de største utfordringene var nok dette bildet, men synes egentlig det gikk ganske fint 🙂
Et litt uforberedt selfie til slutt haha

Vel hva synes dere da? Hadde vært fint om dere kunne kommentert noen meninger, siden jeg tross alt ikke er noen proff fotograf, men ønsker virkelig å bli bedre.

God kveld videre <3

Lina Mathilde

06.09.2015 kl. 19:09