Konsert minner

Heisann!

I dag er den 20. dagen av challenge perioden, så nå begynner vi å nærme oss slutten her.

Dagens mission er å skrive om mine konsertopplevelser. Det begynner å bli en del nå!

Min første konsert var i 2012 da jeg var på Hovefestivalen en dag sammen med søsteren min Hedda og exen til broren min, Maria. Jeg var 14 og søstera mi var 12, så vi trengte liksom en barnevakt med oss haha. Vi hadde kun dagspass til festivalen, noe som var til en onsdag hvis jeg husker rett. Dette var dagen Skrillex spilte! Jeg var sånn helt sykt fan av han den gangen. Jeg hørte på alle sangene hans på repeat, skrev navnet hans overalt og hadde sykt mange tegninger av han. Haha jeg var awesome.

Skrillex på Hovefestivalen 2012

Neste konsert var Hovefestivalen året etterpå tror jeg. Jeg fant egentlig ingen bilder så jeg ble nesten litt usikker på om jeg virkelig var der.. Men det jeg er sikker på er at i februar 2014 var jeg med Hedda og en venninne, Thea og så på All Time Low på Sentrum Scene! Det var jo kjempe gøy. Jeg visste egentlig ikke så mye om hvem de var da vi så dem. Det var liksom Hedda som hovedsakelig var fan av dem. Tviler egentlig på at Thea heller hørte så mye på dem den gangen.

Senere samme år var vi på Hovefestivalen igjen! Denne gangen kjøpte jeg ukespass. Det var utrolig gøy selv om oss i vennegjengen ikke alltid var helt enige om hvem vi skulle se. Festivalen varte fra Tirsdag til Fredag, og på den tiden rakk vi å se Ellie Goulding, Imagine Dragons, The Offspring, M.I.A, Bastille, Foster The People, Martin Garrix, Bring Me The Horizon, John Newman, Laleh, Naughty Boy, Of Mice & Men og You Me At Six. Altså det er en del!

Sto helt foran på You Me At Six!
Meg og Sarah på Hovefestivaen 2014

Neste og siste konsert var nå i år. Det var enda en gang All Time Low på Sentrum Scene med Hedda og Thea! Skulle tro det var deja vu.. På denne konserten sto vi utenfor dørene i ca to timer etterpå for å få se når gutta gikk fra backstage til bussen. Fangirls ass.

Men ja det er vel alle mine konsert opplevelser for nå. Hovefestivalen er jo lagt ned, så jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal ta meg til fremover..

Jaok god kveld folkens <3

Lina Mathilde

11.09.2015 kl. 17:00