Jordens undergang?

Hvis jorden gikk under i morgen, hva ville vi egentlig ha brukt den siste tiden på? Noen ville kanskje samlet sammen venner og familie for å ta avskjed, mens andre ville ha prøvd å gjøre den siste dagen til den beste dagen i deres liv, og noen ville kanskje bare løpt rundt i panikk. Det er mange muligheter å velge mellom, men hva ville du valgt?

Jeg ville sannsynligvis valgt alle tre! Først klikket fullstendig og løpt rundt i panikk, og samlet sammen masse skrot som jeg tror jeg kommer til å trenger. Etter panikken har roet seg ville jeg nok satt meg ned å begynt å lure på hva som er meningen med livet. Svaret ville vært å ha det gøy, så jeg ville planlagt noe morsomt i full fart. Jeg ville også prøvd ut alle de tingene jeg ikke har fått gjort enda.

Deretter ville jeg samlet sammen familien for så å tilbringe den siste tiden sammen med dem. 

God kveld

Lina Mathilde // Ctrlindel

07.09.2015 kl. 17:00