Hjem kjære hjem

Helt fra jeg var liten har jeg vært vandt med å flytte. Først bodde vi i Grosåsen i Grimstad, hvor vi flyttet da jeg var rundt 4 år tror jeg. Neste var på Tromøya i Arendal. Dette er nok en av de stedene hvor jeg har trivdes best. Vi bodde i et stort hus på ca 300 kvm, med en stor hage. Da mine foreldre skilte seg flyttet jeg med mamma, søsteren min og broren min tilbake til Grimstad. Denne gangen bodde vi på et sted som het Vik. Her hadde vi også et nok så stort hus på ca 130 kvm, med en liten hage på baksiden. Det var litt kjipt siden det var en tomannsbolig da, men fortsatt et flott sted.

Etter dette flyttet jeg tilbake tilbake til faren min, men jeg bodde der bare i et par måneder eller no siden jeg lengtet hjem..

Etter å ha bodd på Vik i omtrent 7 år (?) sånn ca så flyttet vi inn til Grimstad sentrum. Fordelen her er jo at det er sentralt og at det er gode bussforbindelser. Ulempen er at alle naboene suger, det er bråkete og apparently hater de kjæledyr. Hver gang vi gjør den minste feil får vi fult av klager kastet over oss.. Håper vi slipper å bo her alt for lenge. Vi har prøvd å selge en stund nå, men vi har vel egentlig gitt litt opp i det siste..

Lina Mathilde

10.09.2015 kl. 17:00