Chiller’n

God kveld folkens! Akkurat nå så ligger jeg bare her i senga mi og grubler over livet. Klokka er 12 og jeg får liksom ikke sove. Jeg har ikke vært på skolen på en stund heller nå, så det hadde jo kanskje vært lurt å ta en tur innom i morgen, men vi får se. Jeg føler meg ikke helt i form for tiden. Heldigvis starter høstferien på fredag! Og jeg reiser til Tyskland med familien samme dag. Jeg gleder meg noe helt utrolig! Det skal bli godt å få møte slekta igjen.

Fant en 10 timers video av flammer på Youtube, så har ligget og sett på dem i 2 og en halv time nå. Kos! <3

Ellers har jeg ikke gjort så mye i det siste. Jeg har spilt en del GTA, og blitt kjent med noen folk fra Tyskland, Texas og Colorado. Det er jo koselig. Én av dem har jeg faktisk blitt så god venn med at vi vurderer å møtes. Enten reiser jeg et par uker til USA, eller så kommer han opp hit neste sommer. Vi har ikke lagt noen konkrete planer enda, men det hadde jo vært spennende.

Annet en det så planlegger jeg et lite media prosjekt. Jeg har lyst til å prøve å lage en musikkvideo eller kanskje en kortfilm. Jeg er ikke så veldig flink på videoredigering, så det hadde vært en god øvelse for meg. Problemet er jo at ingen av vennene mine har lyst til å vise seg foran kamera. Jeg har jo ikke lyst til å spørre noen fremmede heller siden dette bare er tenkt som en øvelse. Jeg får nok mase litt mer på søsteren min. Hun går jo også på Media og Kommunikasjon nå, så om ikke lenge kommer hun nok til å trenge litt hjelp.

Det var vel alt jeg hadde å komme med for i dag. God natt og ønsk meg lykke til på danskeferga på fredag. Jeg har vannskrekk hehe… :s

God natt <3

Lina Mathilde

24.09.2015 kl. 00:29