Celebrity crushes

Hello folkens 🙂

Jeg sitter og blar gjennom bilder på mobilen, og der er det jammen meg mange bilder av diverse kjendiser. For det meste går det i Dylan O’Brien og Jennifer Lopez. Jeg er egentlig ikke så veldig opptatt av kjendiser til tross for at halve rommet mitt er dekket av plakater. Jeg bare liker å ha noen å se opp til utseendemessig. Hvis jeg kunne stjele noens ville det definitivt vært Jennifer eller Arden Cho. Ta og google hun siste. Hun er veldig søt 🙂

Hvis jeg skulle valgt 5 favoritt kjendiser måtte det nok blitt JLo, Jared Padalecki, Paul Walker, Dylan O’Brien og Chris Brown.

Jennifer, Jared og Chris ser jo utrolig kule ut! Paul Walker liker jeg egentlig best på grunn av hans rolle i Fast & Furious. Jeg virkelig elsker de filmene! Jeg grein da Paul døde.. Syns det er utrolig trist at vi ikke får sett noe mer til ham. Dylan der i mot liker jeg fordi han er morsom. Jeg husker jeg satt tidligere og så på de kleine Youtube videoene hans. Skjønner godt at han ble oppdaget haha!

Enjoy haha! <3

Lina Mathilde

05.09.2015 kl. 17:00