Personlighet eller utseende?

Hei! I dag er dag 25 av 30 dagers utfordringen. Ikke mange dager igjen nå 🙂

I dag skal jeg skrive om hva jeg foretrekker av personlighet eller utseende. Kunne jeg gått ut med en gutt som ser litt merkelig ut, men har en fantastisk personlighet? Vel ja jeg tror det. Hva med omvendt; fantastisk utseende, men oppfører seg som en douche? Vel haha ja sannsynligvis.

Altså greia er jo at jeg ikke er ute etter noe forhold. Du skal være ganske perfekt for at jeg skal gidde å innlate meg på noe akkurat nå. Jeg har problemer med å stole på folk, og det er liksom ikke så lett for meg å bli kjent med folk.. La oss si at jeg hadde en bestevenn som jeg virkelig stolte på, og som heller ikke var helt friendzona.. Han hadde nok hatt en sjans nettopp fordi vi var bestevenner. Det er et sånt forhold jeg håper jeg kan få en gang. Liksom at vi starter opp som venner.

Hvorfor stoler jeg ikke på folk? Jo det er fordi alle bare stikker.. Jeg hadde en bestevenninne på barneskolen som bare erstattet meg fra den ene dagen til den andre. Etter det sleit jeg litt med å få nye venner, men på ungdomsskolen klarte jeg det til slutt likevel. Det gikk bra frem til min nye bestevenninne plutselig aldri snakka til meg igjen. Hva som skjedde? Jeg aner ikke. Ca et år senere skjedde det samme enda en gang hvor en venninne bare plutselig en dag blokket meg på Facebook og diverse, og aldri snakket til meg igjen. Hva skjer haha? Jeg skjønner ingenting.

Etter det har jeg gitt litt opp på jenter, og heller hengt med gutter, men altså de er jo like tilbakestående, for gutter skal jo hele tiden ha mer enn vennskap. Om ikke med meg så er det lillesøsteren min de vil ha.. Haha litt morsomt egentlig.

Så konklusjon: Jenter bare stikker, og gutter forelsker seg i søstrene dine. Haha nei takk du!

Men for å svare på overskriften der oppe, så ville jeg nok valgt personlighet fremfor utseende.

Takk for meg <3

Lina Mathilde

16.09.2015 kl. 17:00