Tusen takk for at du er der for meg

Kjære mamma,

Jeg vil du skal vite at jeg er veldig takknemlig for å ha deg som min mor. Jeg er takknemlig for at du bragte meg til verden, viste meg kjærlighet, lærte meg ting, var tålmodig med meg, og hjalp meg opp hver gang jeg falt. Du er en fantastisk person og jeg forteller deg ikke ofte nok hvor hvor glad jeg er i deg og hvor mye du har formet mitt liv.

Takk for at du gjør meg sterk, og at du er der for meg når ingen andre er det. Uten deg ville jeg ikke vært den personen jeg er i dag! Jeg ville verken hatt styrke eller vilje til å gå etter hva jeg ønsker meg i livet. Du har alltid satt et godt eksempel, og det er inspirerende å høre deg fortelle om alt du har vært igjennom. Jeg skjønner ikke hvordan du fortsatt klarer å være så sterk.

Med deg som mitt eksempel vet jeg at jeg kan oppnå alt jeg ønsker å oppnå i livet.

Takk

Kjære søster,

Takk for at du kjøper energidrikk til meg når du er på butikken, takk for at du venter på meg etter skolen og takk for at du lager et ekstra glass med smoothie til meg også. Jeg setter pris på alt du gjør for meg selv om jeg ikke sier det ofte nok. Du er en fantastisk søster og en utrolig god venninne. Jeg håper vi fortsatt vil være like nære når vi vokser opp. Gleder meg til å se hva du skal bli når du blir stor, og jeg håper jeg får lov til å komme å besøke deg hvor nå enn i verden du ender opp.

Thank you ;3

Vakkert

Kjære Bella,

Du er den beste hunden en jente kan ønske seg, og jeg håper du er like glad i meg tilbake. Jeg koser meg alltid når jeg får lære deg nye triks, gå tur med deg, og ta bilder av deg. Du gjør hverdagen min hjemme mye lettere bare ved å være der. Jeg vet du ikke kan forstå hva jeg sier, men likevel skjønner du alltid når noe er galt.

Jeg liker også at du endelig er klippet, så jeg slipper så mye pels i sengen. Ikke kult altså. Jeg liker også frisyren din. Håper du beholder den en stund til, så kanskje du kan få en ny dipdye snart 😉

Obviously lett å se at hun elsker meg! 😉

Lina Mathilde

30.08.2015 kl. 17:00