Reisemål

God kveld folkens 🙂 I dag har vært en passe interessant dag. Begynner virkelig å savne valpene og nå. Sistemann, Gabriel aka Lasse dro på lørdag så nå begynner det å bli stille i huset.

Men uansett vi er på dag 5, og dagens innlegg skal handle om reisemål. Hvor har jeg lyst til å dra? Miami, Tokyo, Houston, Maldivene og Rio. Hvorfor?

Miami har jeg bare alltid hatt lyst til å besøke! Det er liksom en storby omringet av strand. Tror jeg? Haha. Det virker i vært fall sykt chill der når jeg ser på CSI: Miami, hvis man ser bort i fra drapene.

Tokyo vil jeg dra til fordi det er så sykt annerledes der borte. Det er liksom en helt annen kultur, og alt ser ut om det er en del av et eller annet sci-fi videospill. Liksom bygningene er jo helt wow!

Eh hehe Housten har jeg egentlig bare lyst til å dra til fordi jeg har en del venner der nede som jeg har utrolig lyst til å møte. Jo altså selve stedet virker jo greit det også selv om jeg ikke vet så mye om det liksom. Har liksom sett for meg at det rir cowboys rundt i gatene der, men neida, tydeligvis ikke. Men jeg spurte folka mine hvordan det lå an med våpen der borte, og da stemmer filmene ganske bra. Så og si alle eier våpen, og det er visst nok fritt frem for å skyte folk som går på eiendommen din……

Maldivene hadde jo vært gøy å se før de havner under vann. Ser jo utrolig flott ut på bilder, selv om jeg har hørt at det er en del mygg og diverse andre insekter der borte. Ew håper ikke det er edderkopper og der.

Sist men ikke minst ønsker jeg å dra til Rio de Janeiro under en av de store festivalene der borte. Virker gøy å løpe halvnaken rundt i gatene og bare ha det kjempe gøy. Wuhu.

Fra sydenturen, julen 2012.. Savner det så sykt! Mamma, Hedda og jeg var på Fuerteventura i Spania.

Hm takk for meg og hade bra 🙂

27.08.2015 kl. 17:00