Opprydding

Eyo!

Bloggen min har vært sykt rotete, siden jeg liksom bare har pleid å skrive det jeg føler for der og da. Jeg kommer sikkert til å fortsette med det, men jeg skal i vært fall prøve å holde en viss oversikt.

For å holde meg litt mer aktiv her på bloggen tenkte jeg å poste enda et 30 days challenge. Jada jada, jeg vet jeg har gjort dem hundre ganger tidligere, men nå har jeg sletta alle de gamle kleine innleggene, så skal jeg prøve å begynne helt på nytt.

Har ikke originalbildet mer, men er bare å prøve å tyde det som står der. Og jupp, jeg totally stjal dette bildet fra Tumblr. Skal prøve så godt jeg kan å fullføre alle, men de tviler litt på at de blir så gode.

Men altså målet med dett er jo å bli litt mer aktiv på bloggen, så jeg håper jo fortsatt at jeg klarer å blogge litt utenom disse innleggene.

 Så joa ønsk meg lykke til! Nå tenkte jeg å vende tilbake til mitt kjære GTA spill <3 Elsker deg

Lina Mathilde

23.08.2015 kl. 03:40