Musikk

And we were trying different things
We were smoking funny things
Making love out by the lake to our favorite song
Sipping whiskey out the bottle, not thinking ’bout tomorrow
Singing Sweet home Alabama all summer long
Singing Sweet home Alabama all summer long

Kid Rock – All Summer Long

Har denne sangen så sykt på hjernen for tiden! Om du ikke har hørt den så er det altså «All Summer Long» av Kid Rock. Den handler basically om å bare chille og ha det fint i mens man synger på «Sweet Home Alabama». Den håper jeg i vært fall alle har hørt, fordi det er obligatorisk!

Anyway.. Som noen av dere kanskje vet har jeg hatt en lang periode hvor jeg bare hørte på masse deathcore og lignende bråkemusikk. Vel ja, jeg hører fortsatt på det noen ganger, men jeg har liksom grodd litt ut av den fasen. Nå for tiden hører jeg seriøst på alt mulig! Alt fra russelåter, techno, og dubstep, til hiphop, rap og rapmetal. Den siste der er forresten ganske kul! Som Rage Against the Machine hvis du har hørt dem? Eller til tiden Hollywood Undead? De var begge favorittene mine en god stund.

Her har dere spillelisten min som jeg regelmessig skifter ut sanger på. Det er liksom en mer «midlertidige favoritter» type spilleliste.

Som dere ser hører jeg en del på Ed Sheeran. Og den ene sangen av Backstreet Boys er jo bare fantastisk! Samme med «Bare Min» av Morgan Sulele og «See You Again» av Wiz Khalifa. De tre der er mine absolutte favoritter for øyeblikket. Har hørt på dem alle sammen i ca én måned nå, og er fortsatt ikke lei <3

Så, håper dere fikk noen musikk tips da, selv om jeg ikke regner med det, siden alle sangene er såpass kjente at jeg regner med dere har hørt dem allerede.

Her har dere «All Summer Long»! God kveld!

Enjoy 🙂

Lina Mathilde

28.08.2015 kl. 17:00