Liker – liker ikke?

Hva liker jeg og hva liker jeg ikke? Joa det er vel et godt spørsmål. Det dukker jo så klart opp ting en gang i blant som jeg irriterer meg over, men jevnt over er jeg fornøyd med det meste. Jeg har skrevet en liten liste til dere over ting jeg har vært fornøyd og misfornøyd med i dag! Kanskje du er enige i noen av dem?

Liker

 1. Pannekaker
 2. GTA V
 3. Bella
 4. McDonalds
 5. Senga mi
 6. Mobilen min!!
 7. Dylan O’Brien
 8. Ehm, en viss person <3
 9. Bankkontoen min for øyeblikket
 10. Valper, spesielt mine egne

Liker ikke:

 1. Skole
 2. Nesa mi
 3. Naboene våres
 4. Gym
 5. Rot
 6. Lukten av hår bleking
 7. Felles dusjer
 8. Tomme kjøleskap
 9. Når heisen stopper
 10. Barn

Jaok det tok jo liksom ikke bare én time å lage. Var litt distrahert av en interessant samtale på ps4 også da, så jeg drøyde kanskje tiden litt.

Nå vet dere i det minste hva jeg liker og hva jeg ikke liker 🙂

Lina Mathilde

24.08.2015 kl. 17:00