Hvem er jeg?

Så i dag er det meningen at jeg skal skive litt sånn basic facts om meg selv. Jeg vet egentlig ikke helt hva som menes med det? Liksom slike standard ting man sier til folk når man møter dem for første gang? Sikkert..

 Så altså, som dere vet er mitt navn Lina Mathilde. Jeg er 17 år og lever for tiden hjemme i Grimstad. Jeg går på Sam Eyde videregående skole i Arendal, noe som er en ganske stor skole. På fritiden sitter jeg for det meste og spiller GTA online på ps4. Vel, i det minste for øyeblikket. Vanligvis pleier jeg å henge ute med venner dagen lang, og feste så og si annen hver helg, men i det siste har jeg liksom tatt en pause. Har fått mange gode venner online så jeg kommer nok ikke til å gå lei så fort heller.

Jeg har en hund som jeg er veldig glad i, pluss en til som jeg ikke er så veldig glad i. Forskjellsbehandling yo.

Fabulous or what?

Haha ja jeg ser litt dopa ut siden jeg liksom ikke har sovet i natt. Og Bella ser jo like bra ut for hun er nyshavet. Har barbert bort alt unntatt hanekammen og haletuppen. Damn gurl.

Haha jeg husker ikke en gang hva det var meningen at jeg skulle skrive..

Hade bra folkens

Lina Mathilde

23.08.2015 kl. 17:00