Hårfarger

God Morgen! <3

Noen som husker «farget håret lilla» innlegget hvor jeg hadde laget et slags kart over hårfargene mine? Vel her er den oppdaterte versjonen 🙂

Haha uff noen av de bildene ser jo fullstendig tilbakestående ut..

For øyeblikket har jeg blondt hår, så er enda ikke helt ferdig med bildet, men det tar liksom litt tid å finne bilder og sånt. Mange av de siste fargene hadde jeg ikke så lenge, så da ble det heller ikke tid til en ordentlig photoshoot. Ja ok de fleste bildene her er bare random selfies. Unntatt det ene med svart hår. Det ble tatt som en del av en ganske stor photoshoot for 2 år siden eller noe sånt. Ja, altså jeg går på Medier og Kommunikasjon, så er derfor jeg tar en del bilder.

Noen av fargene du liker bedre enn andre?

Hadde vært koselig med noen råd fra dere om hva jeg kler best. De fleste av vennene mine sier mørkerødt, som bildet øverst i midten, men jeg vet ikke helt. For tiden føler jeg egentlig at blond er best. Jeg vurderer en dipdye da. Så får se 🙂

Ha en fin dag <3

Lina Mathilde

24.08.2015 kl. 08:00