Dagen i dag

Hei kjære lesere 🙂

Dette er en av de dagene som jeg kommer til å ha glemt innen en uke. Du vet, en slik dag hvor alt går som det skal. Står opp, pusser tenner, går på skolen, kommer hjem, ser på tv og deretter går og legger deg. Jeg virkelig hater slike dager. Jeg er en person som alltid må gjøre noe hver eneste dag. Hvis jeg ikke gjør noe, legger jeg meg på kvelden med en skikkelig dårlig følelse på kvelden. Jeg er veldig opptatt av at hver dag skal kunne bli husket. Jeg vil gjerne få gjort noe konstruktivt med livet mitt. Jeg, som mange andre ønsker å føle at jeg har oppnådd noe. Dette er virkelig ikke en slik dag.

Jeg sto opp rundt 7 tiden etter å ha forsovet meg med én time. Ups.. Heldigvis kunne mamma kjøre, så jeg rakk likevel skolen, etter å ha dusjet i en halvtime først.. Jeg kom på skolen ganske slapp i går siden jeg var dum nok til å sitte oppe halve natten igjen. Vel altså jeg er jo tross alt syk, så det var jo ikke så lett å sove heller.

Vi starta dagen med noe media greier, men jeg husker egentlig ikke helt siden jeg ikke fulgte med. Senere på dagen hadde vi årets første samfunnsfag time! Vi hadde ikke samfunnsfag på vg1, så jeg har gledet meg utrolig mye til dette året. Jeg elsker å høre på folk diskutere viktige problemstillinger. Jeg skulle gjerne tatt del i diskusjonene selv, men jeg er litt redd for å snakke ut i klasserommet.

I dag sluttet vi heldigvis tidlig så jeg var allerede hjemme i 4 tiden. Etter at jeg kom hjem har jeg bare sittet på rommet mitt og blogget, sett ut av vinduet, tatt et par bilder og ellers ting man ikke trenger å reise seg for å gjøre. Vil helst bare bli frisk så fort som mulig nå!

God Kveld da folkens 🙂

Lina Mathilde

25.08.2015 kl. 20:38