Ctrlindel

Så jeg skal liksom beskrive bakgrunnen til Tumblr navnet mitt som dag 4 oppdrag, noe som faktisk er det samme som blogg navnet mitt så det passer jo bra.

Ctrlindel sin historie er liksom litt komplisert.. Jeg pleide tidligere å spill et spill som het Transformice, hvor det etter vært ble veldig populært å hacke. Der lærte jeg meg på en måte å banne folk uten å ha moderator rettigheter. Det vil si at jeg «kontrollerte bans». Tror det var maks 13 bokstaver i brukernavnet, og siden Ctrlinban (controllin’ ban) hørtes teit ut, endte jeg på Ctrlindel (controllin’ Delete).

Damn jeg tror dette må være den beste forklaringen til nå.. Vanligvis pleier jeg bare å si «eh, det er komplisert).

Det som er så greit med mitt kinda kompliserte navn er at ingen andre bruker det, så jeg kan ha samme brukernavnet over alt. Hvis du søker på google kommer det også opp bare bilder av meg, eller som har med meg å gjøre.

Tror jeg har samme navnet sånn ca overalt bortsett fra på Snapchat. Det inkluderer Insta, Twitter, Tumblr, last, google, PSN osv…

Så eh ja god kveld videre <3

Lina Mathilde

26.08.2015 kl. 17:00