Katta mi er crazy.. Og samme er Linn!

Hei lesere! Som alltid, lenge siden sist ;3

Jo nå er jeg hos en viss liten fisk som står og sminker seg foran speilet! … En liten fisk faktisk.
Jo og i sta så foret jeg en due med kyllingvinger også kom en katt ut av det blå og drepte den.. Eller vet ikke om den døde da, men katten løp i hvert fall bort med den. Altså min katt.. Håper en annen katt spiser den første katten sånn at en tredje katt kan spise den første katten igjen, så får den første katten vite hvordan det er å bli spist som kannibal.. Hevnen er søt. Hææ? ok bare glem det jeg er glad i katten min, så hvis noen terger den må de gå gjennom meg først!

Frøkna bak meg tar selfies forresten.. Det er skummelt. jeg er med på dem. mweeeh.. ok vent *…….smiles……* sånn ok ferdig c: Nå strekker fisken bak meg seg o.o

Men nå skal jeg på Kilden! Kattedyret skal ikke bli med fordi hun er en løk.. Fordi løk får deg til å gråte. buhu. Men ok fint hadee snakkes! Eller blogges elns. samma det

Hadee <33

Lina Mathilde

11.09.2013 kl. 18:57