Farget håret lilla <3

Hellu lesere! For en gangs skyld lar jeg det ikke gå uker før neste innlegg er ute. Jeg skal prøve å begynne å blogge litt oftere igjen. Har bare ikke så mye å skrive om da.. Må få et mer interessant liv! haha. Er jo sant da. Alt jeg gjør er Stå opp > skole > spise > byen > internett > sove. Og der har du oppskriften på livet mitt nå om dagen 🙂

Vel i dag tenkte jeg ihvertfall å skrive litt om hårfargene mine. Planen er at jeg skal rekke å ha hatt alle regnbuens farger i håret før 2015! Tror dere jeg kan klare det? Hehe blir gøy! Gleder meg til farger som grønn og blå! Kan jo bli spennende.
Akkurat nå har jeg ihvertfall lilla hår. Jeg er sånn passe forønøyd. Det ble jo litt ujevnt og sånt. Og så har jeg jo hatt mørkt hår så lenge, så vil egentlig ha det lyst igjen.. Men jaja, fargen er jo bare semi-permanent så den burde vel forsvinne etter noen månder. Haha det kommer sikkert til å se flott ut når den bleikner. Blir vel sånn blond/grå/lilla aktig eller noe. Hehe x)

Blondt > Brunt > Rødt > Svart > Rødsvart > Svart > Lys lugg > Oransje > Lilla

Sånn der ser du hårfarge historien min! Og hvis ting går etter planen skal lillafargen bleikne og bli blå, og deretter grønn. Så jeg håper det funker c: Fordi da kan jeg adde to nye farger til listen min 😉 Hvilke farger er det igjen av regnbuen egentlig? Det er vel egentlig bare lyseblå, grønn og rosa igjen? Jupp tror det! Skal kanskje ha det hvitt til slutt da. Siden da kan det bare få lov til å være sånn en stund, siden mørk ettervekst ikke gjør så mye. Er verre når jeg farger håret mørkt hele tiden og får den stygge blonde etterveksten. Åh jeg hater det..

Men må stikke nå 😉 Så ha en fin dag videre folkens! <3

Lina Mathilde

13.09.2013 kl. 17:00