Uvaner

Uh hei ^^

Så dagens er å skrive om mine verste uvaner.
Jeg har plukket ut mine 6 verste uvaner, men tro meg, det er mange å velge i.
Kjenner du deg kanskje igjen i noen av disse uvanene?

1. Sover med sminke nesten hver natt. Jeg vet at det ikke er bra for øynene og at øyevippene blir skadet i lengden, men det er så utrolig slitsomt å måtte gå helt inn på badet og vaske det av. I tillegg så tar det ekstra lang tid fordi jeg bruker vannfast. Irriterende… Har blitt litt flinkere i det siste da ^^

2. Jeg sitter på pc-en omtrent hele tiden når jeg er hjemme. Reiser meg ikke mer enn jeg orker, og hvis jeg gjør det er det kun fordi jeg skal hente noe å drikke, på do, lufte hundene eller ta noe mat. Chill out and relax bro ;D

3. Jeg våkner ALDRI av vekkerklokka. Sover som en stein om morgenen, elsker og sove. Eneste som vekker meg er når noen kommer inn på rommet og omtrent drar meg ut av sengen, men må som regel bli vekt 100 ganger hver morgen før jeg står opp. Men det er også noe jeg har blitt flinkere på i det siste. Pleier å sette mobilen på vekking. Problemet er jo at jeg slår den av i søvne!

4. Jeg har en favorittbukse som jeg nesten alltid går med. Jeg er så og si forelsket i den. haha 🙂 Noen ganger når jeg kaster den til vask på kvelden og den ikke er tørr på morgenen så samma det! Da har jeg den på meg fuktig da ^^

5. Elendig til å ta vare på tingene mine. Kaster dem rundt over alt og legger dem fra meg hvor som helst. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har lagt pc-en ved siden av sengen på kvelden, og våknet neste morgen og trampet på den. Mobilen min har jeg forresten «mistet» fra taket på en skolebygning. Den overlevde da! Men dekselet knakk..

6. Behandler håret mitt alt for dårlig. Jeg har farget det rundt 10 ganger nå vil jeg tro, og jeg vet at det ikke er bra for håret. Og må jo ikke glemme rettingen av håret nesten hver morgen. Tidligere pleide tangen å stå på 150 grader når jeg rettet det. Nå retter jeg det på 235 grader. Forskjellen er jo at håret blir mer skadet på høy temperatur, men det går også mye fortere. Og for meg tar det lang nok tid fra før å rette det.

Sånn! Jeg tror det var noen av de verste uvanene. Jeg har nok mange fler, men dette var de jeg kom på nå i farten!

Har du noen uvaner du vil fortelle om? ♥

Lina Mathilde