Syk i dag :c

Yo lesere!

I dag har vært en utrolig kjedelig dag. Vanligvis ville jeg nok vært på Kilden på denne tiden, men selvfølgelig er jeg jo syk. I tillegg til det, var jeg ute og jogget i går, som liksom har ødelagt hele kroppen min i dag. Jeg har vondt omtrent overalt! Helt forferdelig.. Jeg som syntes at jeg var så flink til å tøye i går.. jaja sånn kan det gå 🙂

Hahaha også dat seriøse bildet! x3 Jaja 😉

I dag er nok planen å ligge i senga resten av dagen, så får jeg heller håpe på noe besøk elns. Men regner ikke med at det skjer. Det er jo onsdag i dag, og alle folka er på kilden. Og til dem som ikke vet det; kilden er altså en ungdomsklubb/møteplass i Arendal, hvor jeg tilbringer hele dager hver onsdag og fredag. Og noen ganger flere dager. Det er veldig koselig der da. De har sofaer, kantine, biljard og pc’er i første etasje, og så har de klubb og band-rom i underetasjen. Kjempe koselig der 🙂 Så hvis du bor i nærheten, må du gjerne stikke innom en gang <3

Men jah, nå tenkte jeg vel å se en film eller no.. Om dere vet om noen filmer, må dere gjerne kommentere 🙂

Snxx glad i dere ♥

Lina Mathilde // Ctrlindel