Savn

Hellu ;3

I dag skal jeg altså skrive om noe jeg savner. Dette skal vel ikke bli noe problem, siden det er utrolig mye jeg savner.. Jeg kan vel bare starte med en gang..

1. Alle kjæledyrene mine som jeg har mistet opp igjennom..
Stakkars katten Freia som havnet i en catfight, bokstavelig talt.. Undulaten Selma som havnet i trøbbel med katten våres. Den andre undulaten Sizero som ble solgt til noen utlendinger mot min vilje.. Hesten Tara som vi ikke kunne ha lengre.. Valpene Cæsar, Valtho og Molly som måtte selges..
RIP til dem som er døde, og lykke til til dem som lever c:

2. Barnehagen
Ingen bekymringer, og alt var bare flott. Du trengte bare å søle noe maling på et ark, og alle var imponerte.

3. Steinerskolen
Skolen jeg gikk på før jeg byttet til Grimstad Ungdomsskole. Selv om jeg klaget på omtrent alt som skjedde der, savner jeg fortsatt stedet.

4. Høyden min
Det var mye gøyere før når jeg var en liten gnom på 150cm.. Men neidaaaa selvfølgelig måtte jeg vokse 20cm til -.- Altså min drømmehøyde er vel rundt 165cm ^^

5. Pappa
Jeg har mistet ganske mye kontakten med pappa. Jeg savner tiden da jeg var liten, og foreldrene mine bodde under samme tak ♥

6. Hovefestivalen
Jeg savner Hove noe helt sykt. Jeg gleder meg så ufattelig mye til jeg skal tilbake dit <3 Kommer til å bli de mest fantastiske dagene i mitt liv! Hvis ikke jeg får gå på BMTH konserten da.. Fordi i så fall vinner BMTH ;3

7. Blondt hår
Jeg savner det gamle håret mitt.. Jeg likte det ikke da, men det var jo ikke så rart etter å ha hatt det samme håret i 13 år.. Men nå vil jeg ha det tilbake.. Vet bare ikke hvordan. Jeg tror nemlig ikke håret er sterkt nok til en avfarging. Tenk om det faller av! Det hadde vært enda verre!!

8. Huset på Vik
Åååå.. Jeg vil flytte tilbake. Jeg vil ha rommet mitt tilbake, og hagen, og stuen.. Alt sammen! Alt var bedre der..

Sånn, det var det jeg kom på. Nei egentlig ikke. Jeg kunne funnet på myee mer, men jeg gidder ikke mer nå. Jeg er sulten!

Hade

Lina Mathilde

16.05.2013 kl. 12:00