My music ;3 hardcore? ^^

Hei lesere 🙂

I dag tenkte jeg å prøve å skrive litt ordentlig igjen. I det siste skriver jeg jo så dårlig, at jeg skjønner om jeg har mistet en del lesere, om jeg har noen da. Men jeg bare starter med å si med en gang, at de fleste driter nok fult i hva jeg skriver under. Jeg skriver bare litt om musikk jeg liker og sånt, så ja..

Dagen i dag har for det meste gått ut på å ligge i senga og høre på musikk. Og jo om dere lurer så går det jo selvfølgelig i metalcore for det meste.
I det siste har jeg blitt veldig lei av musikken min. Det har jo lenge vært Bullet for my Valentine, Escape the Fate, Avenged Sevenfold, Skillet, Bring me the Horizon, Falling in Reverse og Black veil Brides som har vært de store favorittene. Jeg har jo ikke hørt på noen andre omtrent, og har heller ikke vært særlig åpen for nye band heller. Mens nå i det siste har jeg blitt så lei av dem at jeg ikke klarer å høre på det en gang. Uff, skjønner ikke at jeg har klart å høre på den samme musikken i nesten et halvt år. Og det værste av alt.. jeg ble så lei at jeg begynte å høre på dubstep.. høhø da er det ille da!!
Men ja, for noen uker siden så begynte jeg å snakke men en ting på face som hører for det meste på de samme sjangerne som meg, men helt andre band. Og han viste meg blandt annet Woe is me, Memphis May Fire og Of Mice & Men som jeg nå er helt in love i. Og etter å ha tatt en pause fra Bring me the Horizon, begynte jeg jo selvfølgelig å høre på dem igjen. Er umulig å bli lei av <3

Ja her kan dere egentlig bla gjennom musikk historien min fra oktober eller no tror jeg ^^

Håper noen av dere får noen ideer om nye band å sjekke ut da. De siste fire jeg nevnte er jo mine favoritter for tiden da. Men dere får finne ut av det selv.

Og til dere som leser, som ikke hører på denne typen musikk: Jeg gikk fra å høre på rihanna og miley cyrus, til å håre på dette iløpet av en uke eller no, så ja. Før dere sier at dere ikke liker det, burde dere ihvertfall prøve å høre litt. Og om dere synes det blir litt for vilt, så start med å høre på noen rolige band i begynnelsen, som Avenged Sevenfold eller Linkin Park. Og så har dere jo alltids disse emo bandene som Dead by April, From First to Last eller Sleeping With Sirens.. Spess de siste er ganske bra ^^

Og jah, ikke spør hvorfor jeg prøver å få folk til å høre på min musikk.. aner ikke O.o høhø

Uhm har vel ikke no mer å skrive da..

Go hardcore bye <3

Lina Mathilde // Ctrlindel