Hæ endringer i livet

Hellu folkens.. Altså jo jeg kjeder meg så utrolig + at jeg er litt deppa, så jeg tenkte å blogge litt.. Vel egentlig var nok planen å skrive i den såkalte dagboka mi, men har jo null idé om hvor den plutselig har blitt av. Så har jeg jo ikke noen venner som liksom er no interessert i å høre om mine kjedelige problemer.. høhø  -__-

Jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal begynne med. I det siste har jeg jo egentlig hatt det veldig bra, så jeg vet ikke hvorfor jeg har vært så deppa de siste ukene.. Eller jo, det vet jeg faktisk, men aldri i livet om jeg skriver det på bloggen. Hmm nei.. Bare nei! Jeg er ganske care til det meste, og bryr meg ikke no særlig om å holde ting hemmelig, men noen ting skal man jo ha for seg selv.
Men ja, det er jo også en ting. Jeg har med tiden blitt utrolig care til alt egentlig. Og med «den siste tiden» mener jeg fra da jeg begynte i 9. klasse. Plutselig endret alt seg. Jeg havnet i et helt nytt miljø.
Jeg har jo alltid likt å kle meg i masse farger, og lage retarda frisyrer. Litt sminke var også greit. Jeg gikk på ballett og ridning, og trivdes perfekt med det.

Ja dere ser nok en liten forskjell fra disse to bildene.. Jeg har vel egentlig holdt det samme utseendet fra det første bildet, helt fram til Juli 2012.. Jeg så omtrent lik ut da. Kanskje litt eldre. Og det andre bildet ser nok ganske likt ut på hvordan jeg ser ut i dag.. Bortsett fra at jeg var penere der.. Ikke spør. Jeg ser bare verre og verre ut for hver da som går.. Kanskje er det selvtilliten min som blir dårligere? Ingen anelse..

Men jah.. jeg fortsetter..
Det var vel rundt mai 2012 at ting begynte å skje. Det ble vanskelig hjemme, noe som endte med at jeg flyttet til pappa. På samme tid byttet jeg skole. Jeg gikk da på Steinerskolen i Arendal. Jeg trivdes vel ganske greit der, men hadde ikke et særlig bra forhold til lærerne der. Noen av dem var jo selvfølgelig greie, men andre likte jeg ikke i det hele tatt. Blant annet var det en lærer som virket veldig grei og prøvde nok bare å hjelpe, men jeg følte at hun blandet seg for mye inn, og at hun egentlig prøvde bare å gjøre faren min fornøyd.. Men jeg vet ikke jeg. Kanskje jeg tar helt feil. I hvert fall skjedde det noe greier med at jeg dro tidlig bra skolen en dag, som endte med at jeg ble skjelt ut av læreren. Dette taklet jeg veldig dårlig og nektet å fortsette på den skolen. Jeg gjorde alt jeg kunne for å komme meg bort derfra. Samtidig var det en del stress hjemme fordi jeg da akkurat hadde flyttet tilbake til moren min. Det var hun som hjalp meg bort fra skolen, og sørget for at jeg fikk begynne på Grimstad Ungdomskole igjen.

Jeg var jo veldig happy for å få begynne på Gus igjen og lovet vel omtrent alt for å få begynne der. Når tiden kom for at jeg skulle bytte, begynte jo ting selvfølgelig å ordne seg på Steinerskolen…… Så plutselig fikk jeg det for meg at jeg ikke ville bytte likevel. Det var jo kanskje litt dumt å finne ut av når det allerede var bestemt at jeg skulle bytte. Det ble jo til at jeg egentlig ble tvunget til å bytte selv om jeg ikke hadde lyst. Jeg lengter fortsatt tilbake dit.

Nå er planen min å mase maks for å få gå 10. klasse på Steinerskolen igjen. Jeg har så utrolig lyst å komme tilbake! Ikke at jeg har noe imot Gus, men jeg er bare alt for glad i Arendal. Egentlig er det ikke kjempe viktig for meg at det er Steinerskolen jeg begynner på, så lenge det er i Arendal. Grunnen til at jeg har veldig lyst til å begynne der igjen er jo at jeg kjenner folka der, og at jeg har noen venner det. Og så var det jo også noen av lærerne jeg likte ganske godt der. Ellers, selve systemet der borte liker jeg ikke i det hele tatt. All undervisning foregår med lærer. Vi får jo ikke prøve å være selvstendige i det hele tatt. Jeg liker jo å kunne lese meg til informasjon på egenhånd, men det er det jo ikke mulighet for på den skolen. Litt trist igrunn. Jeg vet ikke hvordan det går på videregående for elever som har gått på steinerskolen hele tiden. På vgs må man jo kunne lese seg frem og lære noe på egenhånd også. Men, vi får se. Kanskje det går bra 🙂

Etter å ha skrevet dette tenker jeg at jeg er vel egentlig ikke så care som jeg vil ha det til likevel. Jeg bryr meg vel egentlig om skolen, selv om jeg ikke bruker så mye tid der. Samme med familie og venner. Det eneste jeg er ikke tenker så mye på er vel fremtiden min. Det kan nok være lurt å planlegge litt fremover, men nei takk. Jeg vet at etter ungdomskolen skal jeg gå Media og Kommunikasjon på Sam Eyde.. Etter det har jeg ingen anelse om hva som skjer.. Om jeg fortsetter på det eller om jeg dropper skolen. Kanskje jeg ender opp som uteligger, eller blir kanskje en rik forretningskvinne.. Ingen anelse! Det finner jeg vel ut av om noen år 😉

Og plutselig ble denne teksten noe helt annet enn hva som var planlagt.. Men koselig å skrive litt da <3

Jeg regner ikke med at så mange interesserer seg for hva jeg skriver, men kanskje noen av vennene mine synes det er greit å få et lite innblikk? Jeg vet ikke.

Og forresten hadde det vært gøy om du hadde kommentert når jeg så best ut 🙂 2012 eller 2013? 🙂
Takk for at du tok deg tid til å lese uansett da ♥

Bloggæs!! ^^

Lina Mathilde // Ctrlindel