Design? Åh buhu -.-

Hei dere..

Jeg ville bare si at jeg har sittet i evigheter nå og fiklet med designet for å få det sånn som jeg vil ha det, men nå gidder jeg ikke mer. Så ikke bry dere om at sidemenyen står litt feil plassert. Den ser sikkert flott ut der den står nå også. Uansett ser den bedre ut der, enn da den sto nesten nederst på bloggen, og midt på.. Hahaha uff!
Om noen tilfeldigvis vet hvordan jeg får plassert den lenger opp så blir jeg veldig glad! Jeg har jo gjort det mange ganger før, men plutselig har jeg helt glemt det. Om dere ikke vet, så drit i det.. Jeg fikser det imorra uansett.

Men om dere vet om det er i maler eller stilsett, så ville jeg blitt veldig glad om dere kommenterte under. Jeg mener å huske at det var i stilsettet, men husker ikke helt.

Men jah, skriv gjerne hva dere synes om det nye designet!
Dette er jo ikke mitt design, men av http://kiths.blogg.no/. Jeg har jo egentlig pleid å lage designene mine selv, men siden Photoshop har klikket på pc’n min, har jeg jo ikke noe program å lage bildene med. Derfor blir dere også nødt til å overleve med den samme headeren en stund til. Skal få laget nytt design, header og ny underskrift så snart jeg får Photoshop i gang igjen 😉

Snxx!! <3

Lina Mathilde // Ctrlindel