Dagen i dag and so on!

Hei til dere som leser. Er koselig at i hvert fall noen gidder å stikke innom bloggen min. Jeg skjønner jo at det blir kjedelig i blant siden jeg ikke har skrevet så veldig mye i det siste, men jeg skal prøve å skjerpe meg for dere.

Dagen i dag har vært utrolig kjedelig. Jeg har ligget hjemme i senga og sett på div. filmer og noe Paradise Hotel hele dagen egentlig. Dagen startet jo med at jeg ikke orket å gå på skolen, og som vanlig angrer jeg jo på det. Det er jo så vanvittig kjedelig hjemme. Nå har jeg jo gått tom for penger også, så jeg kommer meg jo ikke til Arendal. Jeg sparer så godt jeg kan for å få nok penger til busskort, sånn at jeg kan komme meg til byen på fredagen i hvert fall, men det ser ikke særlig bra ut. Nå har jeg 270 kr, som betyr at jeg bare mangler 50, men altså jeg har jo ingen steder å få tak i penger.
Nå har jeg vært borte fra Arendal i 3 dager, noe som har endt med at jeg ligger hjemme som en deprimert greie i senga hele dagen. Jeg er seriøst nødt til å gjøre noe med livet mitt. Jeg har jo absolutt ingenting å finne på når jeg ikke er i Arendal. Eller? Vel, jeg kan jo ringe noen venner, men de vil sikkert ikke, eller så er de opptatt. Uansett hater jeg å være til bry. Jeg føler alltid at jeg maser på folk. Så, nope, det skjer nok ikke. Andre ting jeg kan gjøre er jo sånne kjedelige ting som å rydde, gå tur, gjøre lekser osv. Men hallo, hvem gidder det? Eller å gå tur er jo ganske koselig da.. Hehe

Rød i kinna er jeg også ja.. Jo altså jah  -_-

Men jah som sagt har jeg holdt meg i senga i dag, derfor har jeg vel ikke noen spesielle bilder å legge ut annet enn dette?

Så til dere få som faktisk leser (om det er noen), så hadde det vært gøy å få en kommentar en gang i blant altså! Jeg blir ikke sur ♥
Hehe jah så får dere andre kose dere videre i dag! Var dumt at det ble så mye klaging her, men jeg kom liksom ikke på no positivt å skrive om i dag. Når jeg kommer hjem på fredagen kommer jeg sikkert til å være overlykkelig og sånt, så da kommer sikkert en av disse innleggene hvor dere kan få tenke wtf lizzm. Haha 😉

Bloggaaas <3

Lina Mathilde // Ctrlindel