Yo N00bz! <3

Ok jeg er ikke helt sikker på hvor jeg vil med dette innlegget, men jeg bare følte for å blogge litt.. Aner ikke hvorfor x)

Sååh.. I dag har jeg vært på Kildenrock og det var sykt gøy som vanlig, bortsett fra at det ble litt trist på slutten..Gidder ikke si no mer om det.. Og jah da jeg kom hjem satt jkeg først en liten stund helt knust og lonet i et hjørne på rommet mitt, fordi jeg er awesome nok til det.. Deretter tegnet jeg tidenes styggeste tegning (verdt et forsøk da), og så satte jeg og skrev rundt 500 ord i dagboken min på pc’n. Tro meg, dere vil ikke vite hva som står der. Teksten er enda mer random en den forrige jeg la ut her på bloggen. Haha jeg bare følte for å skrive masse dumt såå jah c:

Meeh denne teksten ble jo egentlig også ganske kjedelig så jeg tar heller og legger ut et fint bilde! Må bare finne et først.. Og det kan nok ta sin tid. Så bare vent litt 🙂

*Leter etter bilde*

*Leter fortsatt….*

*finner ikke no bilde*

*Setter seg ned og griner*

*kikker random på bakgrunnen på pc’n min*

*Blir overlykkelig over å ha funnet et bilde!!*

Mehehehe heii c:

Ja så her ser du altså et av verdens vakreste bilder ♥
Elsker dere <33

Til dere dumme der ute: Det er Bring Me The Horizon på bildet, som altså er mitt favorittband <33

Jah så da kom det plutselig et bilde med i teksten min.. De var ganske søte daa? Eller hva? (si ja!) Men åh hva skal jeg skrive nå daa.. I sta hadde jeg masse jeg kunne skrive, men siden jeg har så god hukommelse, husker jeg jo ingen ting av det.. Irriterende -.-
Men vet dere hva? Jeg har en Asking Alexandria tskjorte på nå.. Noen som lurte på det? (ja det var det). Jeg har på meg en bukse også.. Men den er så ødelagt at den burde nok heller vært i søpla.. Men jeg regner med at dere vet hvordan det er. Enkelte klær er bare umulig å kvitte seg med <3

Gaah så hva nå da? Å jo jeg kan vise dere en tegning som jeg tegnet for lenge siden! Altså ikke den stygge som jeg tegnet nå nettopp, men en like stygg en som jeg tegnet for en stund siden 😀

Den var vel ikke så ille daa? Sorry den stygge effekten btw.. bilde er egentlig tegnet i svarthvitt, men siden jeg skulle legge den ut på insta, måtte jeg gi den høyere kontrast for å kunne se detaljene, men det faila litt så da ble den visst lilla med no svarte greier rundt.. Men samma det c:
Hva synes dere forresten? Sånn teknisk kan den ikke ha vært særlig bra siden den gikk ikke videre i ukm. Og tro meg, det var mange stygge dingser de hadde på den utstillinga, og jeg synes at mitt bilde var ihvertfall ikke det styggeste der.. Men joa, ikke det fineste heller akkurat.. Så er det jo ganske vanskelig å bedømme mine egne bilder da..
Min bedømmelse er at tegningen er derpy, og ferdig med det ^^

Jeg skal klare å finne ett til bilde som jeg kan skrive litt tekst til, så stikker jeg og legger meg..

*3 timer senere*

Jepp til slutt klarte jeg å finne et bilde!! 😀

Sorry at jeg ikke klarte å finne et fint bilde til dere.. Men seriøst, jeg har over 10000 bilder på pc’n.. Og bare i det albumet jeg lette i nå (våren 2013), så var det allerede langt over 1000 bilder.. Egentlig litt utrolig at det fortsatt ligger over titusen bilder på pc’n siden jeg føler jo jeg er flink til å legge dem over på den andre hardisken, men tydligvis ikke .__.
Ah samma det..

Nå er det vel på tide å legge seg.. Så tror jeg prøver å runde av nå..
Først vil jeg bare si noen få info ang. bloggen.
Jeg har noen problemer med Photoshopen som er installert på pc’n min, så det nye designet jeg jobber med kommer til å bli utsatt litt. Og så er jo underskriften min også helt retard, men der får jeg jo heller ikke gjort noe. Om noen vet om en side hvor man kan lage en kjapp underskrift, ville jeg blitt takknemlig om dere kommenterte den under c:
Jupp det var alt.. 

Natta!! <33

Lina Mathilde // Ctrlindel