Spania turen <3

Halo o.o

Fordi jeg er en så utrolig aktiv blogger har jeg enda ikke giddet å legge ut bilder fra ferien.. Som var for 3 måneder siden eller no.. Jada, jeg vet.. Jeg er awesome 😀 …… Hvor kom det fra? Øøh samma det.. HEI VENT NÅ LIT!!! Så mye som jeg driver å skriver om alt mulig søppel, hadde det ikke egentlig vært lettere hvis jeg begynte med noe videoblogg eller no? Siden da slipper leserne mine liksom å lese alle de kjedelige og randome tinga jeg skriver om? Er det egentlig noen i det heletatt som gidder å lese? Eller joa jeg tror det er noe rundt 5 i gjennomsnitt hver dag..  Lurer på om det var en dag der det var sånn rundt 200 lesere eller no.. Så har det vært ganske mange dager med 50 lesere.. Men det var den stunden jeg faktisk gadd å blogge, og da jeg faktisk skrev litt gode tekster.. hmm.. ÅJAA Bildene.. Sant det.. Sorry :/

(hater livet, alle bildene fra spania er borte)

Bilde av meg som ser retard ut på flyet… heheee hei ♥ xD
Utsikten fra flyet var jo ikke så verst daa.. Men nå har jo jeg fått tatt noen bilder som får det til å se ut som at vi hadde veldig god utsikt.. Men nei, vi satt altså rett ovenfor den irriterende vingen.. Og det, begge veiene også.. Så jah, lucky x’c
Altså jaa.. Dette var jo førsteinntrykket da.. Var liksom det første vi så av øya, og jeg tenkte bare «jahaa..» haha 😛

Men såå.. Noen timer senere når vi kommer hjem til hotellet og fikk se de frodige delene av øya, så endra liksom førsteinntrykket seg litt da! Syykt fint!! Dette bildet er altså utsikten rett ut for leiligheten. Bildet er tatt fra terrassen, så det var liksom 15 meter å gå til bassenget. Så om vi ville kunne vi egentlig bare stikke random ut kl 3 på natta og bade.. Også lå jo stranda rett bak de buskene du ser bakerst der.. Altså kanskje 50 meter lenger borte.. Og den var ikke liten!! Den het Caleta de Fuste om du lurte 😉

Husene var jo fine da 🙂 De fleste var egentlig bygget i denne stilen.
Dette er da meg som sitter på en restaurant og derper rundt.. er faktisk ikke helt sikker på hva jeg gjør der.. Måtte bare ha med dette bildet siden jeg så så pen ut ♥
Den grå dua var en av de mange bestevennene jeg fikk der borte! Den ble utrolig tam etterhvert så den satt på hånda og på beinet mitt! Kjempe søt 🙂 Den heter Turid forresten.
Dette er meg som igjen ser veldig smart ut. Og jo hvis dere lurer på hvorfor jeg viser dere så «flotte» bilder av meg selv, så er det altså fordi jeg egentlig ser awesome ut på alle bildene, men disse ser mest normale ut.. Nei ok da.. Jeg ser faktisk normal ut på noen bilder.. Vent og se ^^ Kommer snart ♥
Halo 😀
Ser emo ut ._. hei c:
Jeg satt på en kamel!! Yaay!! Ok egentlig satt jeg ved siden av en kamel.. Men samma det c: Jeg er hun i grønn forresten ^^
^ Jeg ser normal ut.. u see? x3 Hihi sa jo det :3
Se på han kule duden her daa! Han var jo bare ekstremt awesome! Han er også en av bestevennene mine c:
lawl.. Denne rotta eller hva det nå er, løp rundt som en gal unge i full panikk.. Er ikke helt sikker på hva den drev med, men er veldig stolt over at jeg likevel klarte å få bilde av den! Selv om det tok litt tid x)
Joa her ser dere leiligheten våres! Dette er da altså stue, kjøkken, gang og spisestue.. Og soverom ble det også til forresten.. Hihi koselig c: Bilde er tatt på natta btw.. Så litt gul i fargene ^^
Søstra mi på kjøkkenet ^^ Hedda ♥
Jeg knytter skoene mine veldig fint c:
Så var vi på sånn spa greie, hvor vi hadde beina i vann også spiste fiskene på beina. Jeg klarer ikke å forklare det helt, men det var veldig gøy ^^
Dette er Karl! Hamstret som kom og besøkte oss hver kveld! See så søt :3 Hihi jeg fikk holde ham! Men siden pelsen var litt skarp måtte e ta ham i et håndkle daa.. Men det gikk an å klappe ham.

Jeg aner ikke hva som skjedde her, men nå ble visst resten av bildene små.. Jeg retter på det senere ^^ Orker ikke nå :3

Jeg var søt med rastafletter c:
Dette var julaften ^^ Aner ikke hva jeg drikker, men det er ihvertfall no spanske greier. Husker ikke helt c:
Badeeee kjempe gøy c:
Piknik oppi fjellet ^^ Og ja, det er en ravn som sitter bak meg, og nei, den sitter altså ikke oppå hodet mitt selv om det hadde vært awesome!! 😀
Dette er den litt spesielle bilen våres.. Hehe :3
Syyyke bølger!! Helt utrolig! I sånne følger badet vi i! Bortsett fra at vi ikke ble slått mot land da.. Siden det ville sikkert vært litt vondt ._.
Såå fint ♥
Dette er ikke en av bestevennene mine.. Meh.. Han kom og plaget oss da vi skulle sove.. Så mamma måtte redde oss xD

Ah såå deilig å bade i bølger! Dette var vel en av de beste opplevelsene med hele turen. Helt fantastisk!
Jeg er ikke helt sikker på hvor store bølgene ser ut for dere som ser på bildene, men jeg kan fortelle dere at de var store nok til å dra meg under flere ganger.. Jeg ble flere ganger truffet så hardt av bølgene at jeg var helt rød. Jeg hadde skrubbsår lngs det ene beinet etter at bølgene hadde slått meg ned under vann og traff den «myke» sanden. Hadde blåmerke bak xD haha.
I tillegg gikk det en vakt rundt der hele tiden og ba folk om å komme seg opp av vannet fordi det var farlig å bade når det var så høye bølger. Men siden jeg er så smart og vet ting bedre, så fortsattte jeg jo selvfølgelig å bade c:
Det var forresten noe greier med en ambulanse også. Jeg fikk det ikke helt med meg, og jeg husker vel heller ikke helt, men det kom ihvertfall en syke bil og henta en dame der.. Stakkar..

Disse var sykt awesome! Også så tamme også. De fløy rundt litt bortenfor stranda. Så satt de på et gjerde der og lonet, så vi gikk fort til dem og foret dem med peanøtter 😀
Og det var vel omtrent slutten. Tror dette er siste dagen før avreise. Dette var nyttårsaften.. Jeg tok nesten ingen bilder der, så det får vel holde med dette ^^
Dette var på natta når vi satt på stranda og så på fyrverkeri! 😀
Også var det avreise dagen 🙂 Dette var vel rett før jeg våkna regner jeg med.. Vi tro tidlig på dagen så vi måtte stå opp ganske tidlig.. Tror det var kl 10 eller no..

Men jah! Da har jeg vist dere noen få av bildene. Dere tenker kanskje att jeg viste dere mange, men det dere ser her er altså 40 av 1000 bilder såå jah.. Jeg har egentlig masse mer og vise dere, men tror det ville tatt litt for lang tid..Hmm jaja ^^ Håper dere likte bildene da. Og om dere lurer, så koste jeg meg noe helt sykt på turen! Jeg reiste altså sammen med søteren min, Hedda og moren min. Dere ser hedda på noen få av bildene, men jeg var ikke helt sikker på om jeg fikk lov til å legge ut bilder av henne, så derfor får det holde med dem. Var litt dumt egentlig for det var mange bilder som både jeg og hedda så veldig søte ut på, men da får jeg heller spørrehenne først.. Og siden klokka er 3 på natta nå, så tror jeg at jeg venter litt.. Men joa snakkes dere 🙂

Ha en fin dag videre ♥ 🙂

Lina Mathilde // Ctrlindel